Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bekämpa ondskan slutar aldrig


Så när en ger vika så tar en annan genast över

och fortsätter att kämpa

För man får aldrig ge upp hoppet om en

bättre morgondag

där det är du och jag som är en bror eller syster

till varann

Enade i kärleken till livet

För förenade mot ondskan står vi där vid fronten

hand i hand

där bara goda tankegångar och gärningar

är välkomna in till paradisets land

Allt annat vore ödesdigert...

Ken Cassel
15/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-15 12:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så ska det va...tillsammans mot en bättre morgondag...
2013-09-16

    ej medlem längre
Härliga ord...
2013-09-15

  Marja-Liisa Koski VIP
Ja!
Jag skriver under!
Kram!
ML
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel