Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är tokig i dig


Helt galen

Tycker att du är en så vacker och god tjej

Måste bara ta mig lite mod först innan jag

går fram till dig

och frågar dig om en liten chans

Frågar dig om du tillsammans med mig vill ha

en liten romans

För vill du det så bjuder jag genast upp dig

på nästa dans

För det värsta som kan hända är ju att du säger, Nej

Inte så farligt

Men självklart så kommer jag att bli lite ledsen

Men det är något som jag inte tänker visa för dig

då jag låtsas vara helt oberörd

med ett litet okej...

Jag är tokig i dig!

Ken Cassel
15/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-15 15:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finns det ännu kvinnor som man kan bjuda upp på dans?
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel