Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stora ålderskillnader kan vara spännande! eget foto


någonting på vägen ( choka )


jag gick med honom,

min unga frälsare -

pratade, pratade

om Jesus mest; plötsligt

pekar han på marken

precis vid mina fötter

och ropar: " hjärta!! "

jag studsar till, nästan av

vägen, vänder mig

om för att se vad jag

nästan krossade!

: ett blått, oregelbundet

täljt hjärta på grusvägen




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-15 20:41



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ja det finns spännande saker även nedåt marken /kram
2013-09-16

  Lars Hedlin
Bra skapat!
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran