Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(fri översättning av ”Murmurs” låt You Suck”)


Du suger


Jag kommer aldrig mera falla för ditt snack
du har härdat mej
så jag säger tack
Ingen kommer åt mej eller sårar mej
jag har stängt av
det var lika bra.

men just nu så kan jag inte skriva alls
och jag förbannar dej
Jag vinner sen, men du leder nu
och därför suger du

Frihet borde smaka sött
men jag är för trött
men mitt hämndbegär
ska hjälpa mej
att skada dej
du har inte kommit undan än
jag lovar

men just nu så suger du och jag vill skada dej
för allt du gjort mot mej
Jag kan inte skriva alls
och jag förbannar dej
jag förbannar dej

Vi chansar alla någon gång, men du, du gick för långt
och jag vill inte höra dina skäl
den enda som får ärr är du

men just nu så kan jag inte skriva alls
och jag vill skada dej
jag vinner sen men du leder nu
och därför suger du
därför suger du




Övriga genrer (Översättning) av Hondjuret
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-15 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret