Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden står still


Som dina örhängen dansar över din hals
vill mina fingrar dansa över din hud
Tulpaner på köksbordet städar bort känslan
av misslyckande och ensamhet

Hade jag haft vingar
hade dom längtat bort
För att andas frihet
bland molnen
i mina rosa tofflor
gjorda i ren fluff

Där skulle jag önska änglar till jorden
och lägga mej i ett moln för att dö
när tiden står still




Fri vers av Hondjuret
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-21 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret