Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statistik


Från unik
till panik
och tragik

Nu är du bara
en siffra
i min
statistik




Bunden vers (Rim) av Hondjuret
Läst 358 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-23 01:25



Bookmark and Share


  Nasruddin
Andra eller tredje gången jag läser den här nu och den är fortfarande skitbra!
2014-12-04

  Mia Bergenheim
Super!
2014-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret