Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha kakan, va kakan, äta den


JAG vill vara din kaka
liten och söt

men är en använd strumpa
smutsig och blöt





Fri vers av Hondjuret
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-16 00:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du är Kakan
2013-10-23

  deNeergaard
Kort, stark och talande! Gillar´n =)
2013-09-16

    ej medlem längre
Precis så känner jag mig!
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret