Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammvippan!


Du vill och du kan

För nu är du trött på skiten

Att stå mitt i den

Så därför sätter du på dig städarmössan och tar tag

i dammvippan och går till attack

mot dammråttorna som får på skann

För du lyckades

De alla bara försvann

Och det gör du för att i nästa stund gå ner och tvätta

i tvättstugan

då du råkar träffa på grannflickan Susan

Ja, hon som är så söt och grann

Så i torkrummet fick även hon smaka på

dammvippan

då hon fick smaka på en riktig man

som kan både tvätta och älska samtidigt i tvättstugan

Och det är ju inte fy skam

Måste nog städa och tvätta lite oftare...

Ken Cassel
15/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-15 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel