Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan att vara adekvat

 

 

i mina drömmar

är jag den man

jag en gång var

han jag vill bli igen

 

han som trodde på sig själv

istället för att tvivla

och känna sig inadekvat

 

i dessa drömmar

har jag tagit henne med storm

hon som fångat mitt hjärta

 

i mina drömmar får jag henne att le

och jag får känna hennes värme

när hon krypit upp i min famn

där kan hon känna hur mitt hjärta slår

och hon vet

att varje slag

är för henne

 

och där i mina drömmar

där finns ingen förvirring

för där är vi två

samtidigt som vi är en

på samma gång

 

men när jag vaknar

och tankarna springer hål i skallen

det är då jag tvivlar

på om jag är tillräcklig

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 612 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-09-15 21:03



Bookmark and Share


    MayaN
Fin <3
2013-09-16

  Elliinor
Jag tror att innerst inne så är du den man du vill vara! Du verkar ha ett stort hjärta som verkligen brinner. Den som får värmas av den elden kan känna sig lyckligt lottad!!
2013-09-16

  VampyrÄngel
Lika vackert som det brukar vara. Smärtsamt men ack så vackert.
2013-09-16

  aol
stark ton igenkännande dröm, bra skriftat och erörande,
2013-09-16

  träsnidaren
Igenkännande dröm.

Jag gillar den osminkade tonen i din text.
Snygg titel.
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP