Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla flickan som samlar på stenar


tröttnade på dem en dag

För trots att de var vackra och lena efter att ha slipats

genom årtusenden av rinnande vatten

så gjorde de henne inte längre så speciellt glad

För när det kommer till kritan så är de ändå

bara stenar

Döda stenar

Inte så mycket att ha

För de går ju inte att prata och umgås med

varenda dag

Så numera är det killar som är det stora intresset

tror jag

De som får henne att må riktigt bra...

Ken Cassel
15/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-15 21:31



Bookmark and Share


  Harriette
Var sak har sin tid....
Gulligt beskrivet...
Kramar
2013-09-16

  Tess74
En sten är ju dock bra för den säger aldrig emot haha
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel