Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Normala krockar

Normalitet är det du är van vid

därför kan det normala vara skiftande

från människa till människa

 

då och då krockar normaliteterna

och ytterligare en normalitet ... tar sin form




Fri vers av Maiah VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-15 22:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hm...det va ord att tänka på...
2013-09-16

  Lars Hedlin
Stark
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP