Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löften

En droppe dagg
klar som natten
gryningens löfte
och livets vatten

Ett moget hallon
på ängens strå
ett sommarnöje
i världens vrå

En hand att krama
kärlekens attribut
längtan till beröring
som inte vill ta slut

Ett ljus från ovan
stjärnornas glöd
vägledande löfte
ett behagligt stöd

En dag på hösten
med fallande blad
en bild att minnas
och man blir glad

Ett möte på vägen
god konversation
social gemenskap
löftesrik ambition

En gryningsmorgon
att vakna till
spännande innehåll
är det man vill

Ett nyskördat äpple
moget och sött
framtidens löfte
som livet har fött




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 519 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-09-16 00:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint skrivet. Att det rimmar gillar jag ännu bättre!
2013-09-21

    ej medlem längre
Mycket bra, vacker text!
Gillar upplägget, rent och tydligt budskap!
Tack!
2013-09-17

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert, vackert...härligt att läsa...
2013-09-16

    ej medlem längre
Vill stanna till i dina ord och bara njuta.
2013-09-16

    sajo
Oj vad jag njuter av att läsa din text. Det är så man skulle vilja ha den tonsatt. Texten har en sådan lätthet och man förstår vad man läser. Den är värd ett bokmärke.
2013-09-16

  Nina.H
Ljuvligt att läsa..
2013-09-16

  aol
så fint berörande att läsa,
2013-09-16

  Angel of love
Så skört och så vackert!
2013-09-16

    ej medlem längre
Du är en sann poet. Med ett fantastiskt fint skriftspråk. Det visar du inte minst genom att återigen leverera ett briljant verk.
2013-09-16

  Carina Bendix
Åh, vad vackert skrivet! :) Behagligt att läsa.
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO