Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet

Så kommer regnet
och jag som skulle cykla till dig
En blågrå sky
är allt jag ser

Vaknar halv sju
av att någon pratar
här intill
i huset som aldrig sover

Fick det här boendet
för mina synders skull
för att jag flippade ur
brände allt

Och regnet kommer
efter dagar av sol
lite skönt, befriande
poetiskt sådär

Måste väl ringa återbud
säga att jag inte kan
fast jag vet
att du blir lite besviken

Du som lever i det vilda
som kan så mycket
inte jag kan
och om du är drottning
över skrattet och livet
så är jag kungen av regn...




Fri vers av Mikael Ekman
Läst 307 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-16 09:44



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

snyggt formulerat
2013-09-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Poesi på hög nivå!
2013-09-16

    ej medlem längre
En sorgsen styrka i dina ord.
2013-09-16

    ej medlem längre
Kungen av regn, då är väl hösten lämplig årstid.
2013-09-16

  Nina.H
Bra och innerligt skrivet.. poetiskt
även en regnig dag..
2013-09-16

  KattenKin VIP
Fint...
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Ekman
Mikael Ekman