Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krama mig !

krama mig hårt min kära

släpp inte taget om mig ,

håll om mig länge och

låt tiden stanna runt oss

när våra kroppar smälter

samman,,,,




Fri vers av Morgan
Läst 263 gånger
Publicerad 2013-09-16 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan