Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


69.Våga göra fel

Jag vill inte ÄTA jordens kärlek
den är hård att tugga

den river mig inifrån
med sina plikter

frihetens ljuvaste känsla
fägnar mig med en färd

till ensamhetens " SAKRAL "

var finns inte ett slingrande spår
jag står mittemot min själ
som avspeglar VINTERGATAN

det är lång färd till framtidens värld
allt har eget syfte
oberoende från varandra

INGEN bevakar mig
JAG ÄR FRI




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-16 21:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
frihets längtans uppfyllan väl formulerad !
2014-04-19

  aol
så djupsinnig vacker poesi som berör en,
2013-09-16

    ej medlem längre
fint!!
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP