Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

september

 

 

den första fisken hon fångat. La Baume.

intermezzo. avfälling där. en droppe blå.

detta rinnande ja skvalande nu. mot den

okuvliga årstiden vi gå. ett spinnande ljud

passar in i svärtan. en ljusning över sjön.

UFO-spanare tror på det de vill se. parentes

av det obskyra slaget. kalibrering. polykrom

är bara förnamnet på det som sker därute.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Westin
Läst 278 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-16 21:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fascinerad av den första raden.
2013-09-18

    ej medlem längre
oväntade och uppfriskande intryck inför höst. jag läser en diskret satir (ufologpassagen)och en uppmaning att se mer än det uppenbara. skön text!
2013-09-17

  kerstin skriver VIP
texten fångar mig p ett märkligt sätt,
// detta rinnande ja skavalnde nu //

det finns en torrhet som ändå får mig att le
2013-09-17

  Anya VIP
Avancerad text som tål att läsas flera gånger. fick slå upp vissa ord och då fick jag fina associationer till hösten.
2013-09-17

    ej medlem längre
snyggt formulerat..
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin