Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prata går


Men prata så att det går, går inte

Mycket snack och liten verkstad

När någon säger att den ska göra både det ena

och det andra

så vill man ju gärna tro på den personen

Men då man märker gång efter gång att ingenting

av det händer i verkligheten

så tröttnar man ju till slut att lyssna på den personen

För det är bara en massa skitsnack hela tiden

Ett ganska vanligt fenomen nu för tiden, tydligen

bland människorna

Så tydligen ska man bara orka lyssna på det här

skitsnacket och sen ta det hela med ro

Som om ingenting har hänt

Vilket det förvisso inte har gjort heller

Ingenting har hänt

Men själv så fattar jag inte

Som om det vore legalt att snacka en massa dynga

då så många människor ständigt

tycks göra så

Som om det vore vardagsmat

Själv så kan jag inte till slut låta bli att titta ner

på sådana människor och tycka att de är

lite lägre stående varelser

då jag själv inte är en sådan skitsnackare

För jag vill kunna stå för vad jag säger

Bli tagen på orden

För annars kan jag ju lika bra bara hålla käften...

Prata går!

Ken Cassel
16/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-16 23:03



Bookmark and Share


  peter markurth
vet vad du menar
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel