Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ont? "Ah ja jovisst..jo..men du, sorry jag menar det utan försvar; Mängden gör engagemanget.. hallå är du kvar?"


stäppens ohängda ohägn; huggtand

 

 

när man känner med dem man suger ur energi ur kan man inte vara en vampyr

möjligen en yr vamp eller kanske

 

kanske en empyr som flyr med frontförsvar

 

mer som en svamp som återger det man har om man kramar lite tillbaka

en yr badsvamp som bara råkat hamnat i hetvattnet för en stund

 

det smakar som lödder som ligger kvar i virveln

 

en dyr stund som värderas högt - mer som rund än linjär

en bedyrande timma bland ångor och fyr i pannan så där

 

även om det råkar vara en elva i sista snäppet på uret

än sen - virr eller en lyrisk timma kan bli desamma

 

djuret lär få gå lös hur än

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-17 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri