Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvind

Ett löv faller till marken,
även en tår på min kind,
båda två är orsakade av en höstlig vind

Lövet som föll till marken,
det blir jord till nästa vår,
det gör den i sällskap med min salta tår




Bunden vers (Rim) av Jostein Solbrekke
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-17 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jostein Solbrekke
Jostein Solbrekke