Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter promenader.


Vägar.

Den omskrivna vägen ut ur samhället in i skogen,
och omvägen runt skogens källa.
tillbaka i zig-zag.

Till samhällets källa, storcentrum,
dess gröna drake slukar oss levande,
och vi stapplar ut med överfulla kassar,
letar i kartor efter den omskrivna stigen
till skogen, sjön, sången av ekorrar,
fåglar med milda vingslag,
flickan,som iakttager oss från en hög björk;
småleende.

u.e.




Övriga genrer av Ulf Ekeram
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-17 18:01

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram