Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dont steal my pictures


The other side








Vänder mig om
Där på andra sidan
Finns bara mörker
Kanske ska jag ta mig dit
Där finns en samhörighet
I själen
Det är så välbekant
Så hemma




Fri vers av Tess74
Läst 178 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-18 17:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kramar till dig!
2013-09-19

  Carina Bendix
Snart kommer du ut i ljuset igen..
2013-09-18

    Emma Björn
Det finns ingen genväg och ändå måste du gå... Du kommer att klara detta!
Du skriver så jävla fina texter, min vän! <3
2013-09-18

  M M Mannheim VIP
Ja i mörkret finns en säker plats för själen. Där kan vi träffas utan att skämmas för varandra.
2013-09-18

    ej medlem längre
Du kanske hittar en hemlighet?
Ett själens skatt...
Tack för en bra text!
Z
2013-09-18

    ej medlem längre
stilla och fin..
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74