Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när hösten är här


kan man om man har det riktigt tråkigt gå ut i skogen

och plocka lite svamp och blåbär

Eller så kan man alltid stoppa ner sig själv

i ett jättestort kuvert och skicka sig själv

till Bahamas utan några

som helst besvär

Och väl framme där är det nog ganska så lätt

att man i allt bara blir lite kär

Och allra helst i vädret kan jag tänka mig...

Så nu när hösten är här!

Ken Cassel
18/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-18 17:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt plötsligt blev jag sugen på Cyanid.
2013-09-18

  ResenärGenomLivet VIP
Om man gillar sol och värme så är nog Bahamas rätt ställe...men om man alltid hade det så, då skulle man nog inte uppskatta det lika mycket...
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel