Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spara orden



orden är få

de vill spara sig

inte rinna som vatten

bara knappt fukta

dina läppar




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-18 20:36



Bookmark and Share


  petter rost
Aj aj oj... så mycket kärlek i så få ord. Och en sån vacker liten helhet!
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP