Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 18SEPTEMBER2013 - djupa rötter



med ljus från söder
djupt ur vinrankors rötter
- Alperna, min fars




***



urberget viskar
i landet med gran och björk
- tusen sjöarnas land




Bunden vers (Haiku) av Sanna i badet VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-18 21:29



Bookmark and Share


  petter rost
Anar att din far inte var född i landet med gran och björk. Du skriver så fint, må din far ha kommit till rätta här. Och du...
2013-09-20

    MayaN
Fin
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP