Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilsmässobarn


Jag undrar hur många skilsmässobarn

det finns i stan

där mamma och pappa har separerat

efter att de har nystat in sig själva

i ett litet garn

Där de har slutat upp att älska varandra

Slutat måna om

Glidigt isär

Håller inte varandra längre så speciellt kär

Och där det alltid är barnen som blir lidande

tyvärr

Får sitta emellan och följa med den ena föräldern

vart det än bär

Men då man helst av allt vill stanna kvar där man är

för det är ju här som skolan finns

med alla ens kompisar

Så måste man flytta med den ena föräldern någon

annanstans så kommer det nya stället

att kännas som en jävla misär

För fråga mig då bara, för jag vet vad jag talar om

då jag har varit där...

Skilsmässobarn!

De lär vara några stycken i stan, tyvärr...

Ken Cassel
18/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-18 22:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Berörande ord...det finns alldeles för många sådana barn...
2013-09-19

  filosofian
bra fundering, och fint det där i början med att föräldrarna har nystat in sig. fin metafor!
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel