Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vila i frid Kristian G 1983-2013 Vi bär arvet av dina ord med oss aldrig ska orden som du gav på vägen låtas tystna.


Ekot av en tystnad

Pennans fall mot evig tystnads tunga grav
ekot från livet som lyfte andra dom dagar som det bar.

Pojkens drömmar som dog sakta i sinnets tunga stund
mannen som stod stark när andra vacklade och skakades i sin grund.

Rösten som starkt bar andra hem aldrig fördömande
orden alltid vägledande i egen smärtas mörka drömmande.

När mörkrets varma famn sveper dig i din grav
vi lyssnar till ekot av den tystnad som blev kvar.






Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-19 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP