Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se inåt! ( choka )




hör: sluta i tid?!

tid förbi?!, hur gick det till?!

förstå människa,

du är ändlig, stanna -

se inåt, det vackra

ljuset du bär, våga se

att det stämmer; där,

inom dig, gudomlighet!

döp den till Ängel

kalla den för din Gud...lugn:

alla bär på en sådan




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-19 01:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tiden finns igentligen inte allt existerar här och nu Dåtid Nutid Framtid allt i ett enda NU .........
2013-09-19

  Ljusletaren
Vad är tid ;.)
Var i nuet och inte före och inte efter.
Bra ordat och en bländande bild/kram
2013-09-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst så skall
man se, insida
så glida, rida på
det man har fullt ut
tack för denna
text tar in den
direkt, absolut!
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran