Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten kan börja


Lite diskret la han ut falska unga flickors identitet

likt ett stort nät på Internet

Han ville se hur många pedofiler han skulle

lyckas fånga in till pedofilernas förtret

Och det dröjde inte länge innan han fick

en massa napp

För redan dagen efter var det ett gäng

som satt fast i nätet

men då en av dem smet

För jävligt rent ut sagt

Men han gav inte upp den pedofilen

bara för det

utan lovade sig själv att en dag i framtiden

skulle han på honom inte gå bet...

Jakten hade börjat!

Ken Cassel
19/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-19 09:56



Bookmark and Share


  peter markurth
så gjorde min son och hans vänner i högstadiet, sedan ringde de polis...efter detta blev det spex...

bra text, varnar kanske någon
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel