Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vandring i rosa gummistövlar


Dina ord


väx aldrig upp du Ängsblomma
var kvar i din egen magi
se förändringarna komma
låt mig få känna din energi

vattna min torra jord
håll mig själsligt nära
vänta in mina kloka ord
var som du är min kära




Epione-13




Bunden vers av Epione VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-09-19 10:39



Bookmark and Share


  Feeling
Så berörande vackert! Starka känslor och tårar.


2014-03-07

  walborg
Innerligt och omtänksamt
2014-02-28

  LindaBirgitta
Så vackert!
2014-02-06

  aol
längtande svävande vackert vännen,
2014-01-03

  erkki
Kärlek till ens barn kan se mycket olika ut. Detta kändes som en sådan yttring. Vacker och ödmjuk!
2013-09-21

  ~LillMarlene Landen~
Vackert vaggande
2013-09-19

  ~Leonardo~
Precis....var som du är. kloka ord om att vara äkta och den man är. en fin uppmaning i andra versen.
2013-09-19

  Blåbäret
vilken kärlek och omsorg som vilar i dina ord
en vandringssaga att lära sig utantill
i det som är så självklart, att vara sitt sanna jag
och dela med sig
2013-09-19

    ej medlem längre
Vacker vädjan. Hur behåller man det fina från barndomen... medan man blir mer och mer vuxen, vis och mogen? En fin liten dikt om livets stora utmaning.
Dina rosa gummistolar är fina och passar bra på blöta höstvägar.
2013-09-19

  Lars Hedlin
Så fint!
2013-09-19

  Quasimodo
Fint och ödmjukt inför detta att vara den man är och inte förlora detta, för detta som vi kan vara och ge varandra i att växa och blomma!!
2013-09-19

  walborg
Känner igen behovet av att hålla kvar känslan i ögonblicket
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP