Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag har bjudit hela min värld på skaldjurs buffé så är hela mitt hav tomt och ensamt


att räcka till

när horisonte inte längre syns när jag inte känner solens
strålar värma mej när jag har bestigit alla berg

när jag har vandrat alla vägar från den ena änden till den
andra korsat dom över varandra när jag har givit all hjälp

som står i min makt när jag har tröstat alla som är ledsna
när jag har berört alla hjärtan efter min väg som dom har

berört mej med sina hjärtan när jag har älskat alla som går
att älska när alla minna känslor inte går att beröra inom mej

när alla minna böner är slut och ej blir hörda får jag höja
rösten inom mej eller mena det jag ber om med öppet

hjärta när jag har givit allt då kommer jag att bli ensam
utan vänner kvar för då behöver ingen mej längre och


när vågorna på mitt hav har slutat ge mej vågor så jag ser
levande ut med rikedomar enda ner till botten som inom mej

i min själ då finns inget kvar av mej





Fri vers av den nakna poeten
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-19 20:25



Bookmark and Share


  den nakna poeten
mitt hav är ej tomt längre tack
min vackra poet och sjöjungfru
2013-09-20

  Rozsi.kovacs

starkt berörande du har bjudit in hela världen till din buffe,
Men va öppen så ska du se att hela världen även dig vill ha med kram
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten