Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 19SEPTEMBER2013 - sorti


åkern gulockra
mättade stråk viner med
blåbussens färd hem

grönskala ger upp
väldet till det värmande
hösttäcket i guld


i gråluften är
svanen snart ikapp flocken
- ljust speglar vattnet





Bunden vers (Haiku) av Sanna i badet VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-19 20:56



Bookmark and Share


  petter rost
Det här är osannoikt fina haikus - inte minst den sista: den stiger upp i Haikuns himmel!
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP