Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag har gått


En dag närmare döden

Frågan är bara om den dagen i fråga är ödesbestämd

Att när tiden är inne så står liemannen där

i skuggorna och väntar på en

Lurar på en

Vad taskigt av honom i sådana fall

Just en snygg vän...

Ännu en dag har gått!

Ken Cassel
19/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-19 22:22



Bookmark and Share


  peter markurth
dena var fylld av humor
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel