Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blandad existens


Du kanske inte förstår att
mitt sätt att existera
är det enda sättet jag kan existera på.

Som en tunnel utan slut.
Som en cirkel som gått av.
Som en fyrkant utan hörn.
Eller ett bröd utan bagare.
Som inte finns.
Eller som fanns,
men slutade med det.

Utan att sätta punkt




Fri vers (Fri form) av VampyrÄngel
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-19 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel