Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt långt därborta någonstans


bortom alla drömmarna så ligger verkligheten

Den som man vaknar upp till varje morgon

då den på morgon nyheterna

alltid blir så påtaglig

när det under natten har skett ännu ett mord

En galning går visst lös på Finlandsfärjan

En galning så liten och söt

Ska visst vara den värsta katten med en massa klös

En som visst roar sig med att kasta människor

överbord

för att sedan själv bara försvinna i god jord

då den inte själv om tassarna vill bli blöt

Så verkligheten ligger där långt långt borta

någonstans

bortom alla drömmarna...

Ken Cassel
19/9-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-19 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel