Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker nu!!!





Tårar har fallit, bildat floder i mitt sovrum, orsakat översvämningar.

Men nu har jag tröttnat, låt vattenskadorna smula sönder golvet och låt himlen falla!

Jag vill ge mig ut på min livs resa, hugga mig fram i djungeln, dyka bland krokodiler, stå på Broadway, låta applåderna ge mig hörselskador!

Nu ska jag leva, torka tårarna,

bära huvudet högt!




Fri vers av genni VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-09-20 00:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gott beslut.
2014-07-04

  aol
jag följer dej vännen, verkligen här öppnar sej jaget fint,
2013-10-06

  anits VIP
Så fint skrivet om att våga
och vilja göra det
2013-09-20

  Quasimodo
Härligt och ger en skön känsla för att våga och vilja!!
2013-09-20

  Larz Gustafsson VIP
"And I won't quit till I'm a star on Broadway"
2013-09-20

    ej medlem längre
Nej vi skall hålla huvudet över fotknölarna i alla fall!
2013-09-20

    Amisan
Yes! Power!
2013-09-20

  peter markurth
bra
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP