Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack jorden för att man aldrig blir liten igen

Jag vet
du hatade mig nog aldrig
Men det var så det kändes

\"Nu flyttar jag
mina leksaker kan
du och mammas nya barn leka med\"

Även som bokstäverna
var vridna, felstavade och vända åt fel håll
så tror jag du förstod

för du tog tag i mitt ansikte
och sa
förlåt
förlåt
det ska aldrig hända igen
Jag kunde inget annat än
gråta för jag var bara barn

Du sa du älskade mig
och jag ville tro dig
För du hatade mig nog aldrig

Men det är så det känns




Övriga genrer av yoyyo
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-03-08 18:11



Bookmark and Share


  Josi
Får en klump i halsen...blir sorgsen av att läsa. Stark text!
2006-03-10

  Manal
en dikt som kändes rakt in i hjärtat.
2006-03-08

  mb74
aj aj det måste kännas hårt?
känslosam text,men bra:)
2006-03-08

  Cris
Huga! Ja det är inte lätt att vara liten . Och sådana ord kan aldrig tas tillbaka av givaren och då är det svårt att riktigt förlåta..
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo