Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yttersta lagret.


Atmosfären

Öppen där inne.
Sluten där ute.

Suger in.
Släpper inte ut.

Sådär som atmosfär ibland gör.
I längden kanske den dör.
Filosoferar och imploderar.

Eller hittar den ett sätt att omvandlas,
tillbaka till annan energi,
någon mer fri.




Fri vers (Fri form) av karinhj
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-20 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karinhj
karinhj