Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mata din tro och dina rädslor svälter.

Dagar då tiden står stilla,

minuterna slickar min hud

och lämnar ett fuktigt täcke

över mina knottriga armar.

Ögonlocken,

tunga som sten,

sluts ljudlöst.

Och det är dig jag ser.

Kärlek sa du,

finns inget finare.

Men din kärlek slet mig i bitar,

krossade drömmar,

och knivhögg mig i ryggen.

Kärlek är det finaste som finns sa du.




Fri vers (Fri form) av tjejen98
Läst 318 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-20 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tjejen98
tjejen98