Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgerna du ger

Som mina kinder saknar -
hettan från din handflata

min kropps landskap -
värmen från din mun
och märken från dina tänder

ömma kyssar i min nacke
ömmande hud efter din
kärleksfulla bestraffning

vacker i färgerna du ger
från hårdaste hårt
till mjukaste mjuk

Jag bara längtar efter mer




Fri vers av MissFluff
Läst 310 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-20 18:38



Bookmark and Share


  Elliinor
och jag längtar efter att läsa mer!
2017-04-08

  Gunnar Hilén VIP
jag fastnar för ordet "bestraffning"...känns inte rätt i kärlek...upp-och-nervänd längtan efter varm och mjuk ömhet
2017-04-06

    ej medlem längre
Ja, här sitt man och myser lite av din härliga text... /Vargen
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff