Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din skatt



När jag äntligen hunnit ifatt
vill jag luta mej mot dej inatt
Jag är ingen börda

Jag är en skatt

Men han sa
har du tänkt på
att det känns så
som om vi vore ett
men ändå aldrig i mål
alltid tillsammans på olika sätt

Och jag sa
har du tänkt på
att det känns så
som att du alltid gör det svårt
allt det som kunde varit vårt

För jag har äntligen kommit i fatt
och vill vila i din famn i natt
men du tycks aldrig förstå

Jag är inte din börda

Jag är din skatt




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-02 16:22



Bookmark and Share


  Blåbäret
Tycker om, om än med viss sorg...
2020-03-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna - så att du är!
2020-03-02

    ej medlem längre
Fin rytmik, skrivet som ett desperat rop på att få höras.. Förbannat bra!
2020-03-02

  Gunnar Hilén VIP
Det är ju rena rama kärleksförklaringen...till en lite "trögtänkt" eller rädd.....
2020-03-02
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff