Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 20SEPTEMBER2013 - vänner



två fotbollskillar
i plötsligt uppblossad duell
- blodband vänskapen




Bunden vers (Haiku) av Sanna i badet VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-20 19:09



Bookmark and Share


  petter rost
Då tackar jag dej här för din bambususande applåd - hur många kan jag ge dej åter...
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP