Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en spontan skrift som vänder sig till våra okända nattläsare


Till dej

Till dej

som läser här om nätterna

men inte själv är med

är du kanske ledsen, eller allför vred

skriv bara ned

skriv ned

 

Det pågår ett byte av tankar och ord

en tänkemarknad  ibland sträv ibland  smord

du får

det går

här finns  det plats för mer

du ser

vänskap växer efterhand

runt detta långa land




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-09-21 09:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra text
2014-10-27

  Alva Johnsson VIP

Så fint att Din röst talar i mörkret
och gör det kanske en aning ljusare
för någon.
2013-09-24

    Amisan
Vilken fin uppmaning - hade jag blivit serverad en sådan vacker text hade jag nog gått med tidigare!

2013-09-23

  Angel of love
Väldigt fint..
2013-09-21

  Rozsi.kovacs

så fint till alla som läser o byter tankar jätte bra skriftat
2013-09-21

    ej medlem längre
Gripande och berörande.
2013-09-21

  Nasrin
väldigt fint!
2013-09-21

  justine fox
Fint <3
2013-09-21

    ej medlem längre
Tjohej vad det svängde där!
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP