Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen vi dog


Tungt mitt sinnes kval
letar söker efter svar.

När allt jag fick fram
jag har fått nog.

Detta kommer alltid minnas som
den dag VI dog.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 824 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-21 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP