Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna hisnande summa är det belopp som regeringen Reinfeldt har tagit ifrån den Svenska statskassan under åren 2006 - 2014 (inkl deras senaste förslag) ! Är det NÅGON som tror att detta kan ske utan allvarliga skador på vår välfärd ?


981 miljarder kronor !




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-22 11:31



Bookmark and Share


  Connie
Mycket bra skrivet! Aktuellt mer än någonsin!

Det är skrämmande att vi ger våra politiker makten utan att de behöver ha någon som helst kompetens. Tydligen kan vem som helst utan någon kompetens bli statsråd, landstingsråd eller kommunalråd utan att några protester hörs från oss!

Vad har hänt med oss egentligen, har vi tappat civilkuraget? Varför protesterar vi inte? Det dräller av politiska tjänstemän utan någon kompetens. Frågan är, vad gör de hela dagarna? Men en sak vet vi, inför valet prostituerar de sig i de blågula färgerna! Vi måste snart inse att all makt de får, får de från oss!

Reinfeldt skrev boken " Det sovande folket", det passar ju honom som hand i handsken! Medan vi sover går han bärsärkagång bland reformer och trollar med siffror. Boken finns inte på försäljningslistorna, det går inte att sälja aktiv dumhet och inte att lagstifta bort den heller.

Reinfeldt fattar ståndpunkt, och sedan fattar han ingenting mer. Det är dags att vi vaknar upp på allvar nu och kliver ut ur bubblan! Det är först när saker och ting ställs på huvudet som vi ser världen från en annan sida men då är det i regel för sent!
2013-09-22

    ej medlem längre
Hur kan det ske utan att svenska folket reagerar (bara några här och där)? Är vi så effektivt skrämda till tystnad?
2013-09-22

  Moa Paulsson
http://www.dn.se/debatt/nu-har-reinfeldt-genomfort-lundgrens-ratade-politik/
men jo, nog är det underligt?

2013-09-22

  aol
är det inte miljarder, men ja där ser man hur dom skor sej och de sina på bekostnad av den svage,
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska