Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när vi ser ut genom fönstret - det är då det verkliga arbetet sker


schakalen

jag vill leva
livet sakta
utplånad

dricka mitt te
i ultrarapid

se ut genom
fönstret i timmar ...

... en dag bläddrar jag
i en bok

en annan dag
skriver jag ett ord
samma ord
om och om igen

en dag ligger
jag bredvid dig
och bara lindar
ditt hår
kring mina
fingrar




Fri vers av Eiler Lindh
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-03-08 20:22



Bookmark and Share


  Daemon
Ahh leva i ultrarapid, tänk om det vore möjligt..
Förstod dock ej titeln?
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh