Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The universe is already perfect.


konsten att ta betalt.

OJ!

ICa.

på ica drar vi en massa vagnar fram och tillbaka.
kanske 20 personer som fyller vagnar med folköl och chips

runt runt i 4 timmar varje dag.

sätter upp ett tält i entrén.
där håller vi en föreläsninging i ämnet :

konsten att ta betalt.

kycklingarna placeras i tio olika burar.
vi har fått sponsring från zinkfabriken
så det är zinkat och klart så att säga.

löfbergs lila rycker snabbt in med spons med
och det står massor av tanter och snackar
en massa om sjukhuset som låg under
livsmedelsaffären för 200 år sen.
och tar sig en påtår därefter.

ett stort monument över spetälskan

sticker det inte till lite grand nu i det eviga nuet

ICA. färska apelsiner som rullar ner för gator och torg.
En vacker dialog mellan sex och spetsad vardag påminner om två krigande bisvärmar som förvandlas och återföds i en skälvande utandning. Samtidigt vilar någonting oförlöst över denna väpnade strid som börjar med klimax och slutar med suck.

och där börjar fjälltopparna och bubbla och rulla på ljugarbänken.
försöker ta ett DJUPT AAAaaaaaandetag som dom gör på TV.
men lyckas inte direkt om man säger SOM så.
Här samlas smittade fåglar in

bakom stängslen en liten vink om TOmorroW
no sorrow

think more - worry less

Här samlas smittade fåglar in

konsten att ta betalt




Fri vers av stockhausen
Läst 337 gånger
Publicerad 2006-03-08 23:16



Bookmark and Share


  K*
oj oj oj - dina texter är jäkligt balla !
"The universe is already perfect" skulle kunna passa in i själva texten också , kanske t.om som titel.
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen