Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag 22.35


Lördag efter sena nyheterna släcker herr och fru Svensson sina läslampor och "älskar" under täcket. Han kommer inuti i henne efter 4 minuter men smeker sedan henne till orgasm.

Ingen ska komma och säga att han är en egoistisk älskare.

Vad herr Svensson inte vet är att hans fru, som helst bara vill ha lördagsknullet avslutat, inte har kommit på mer än 4 år. Han märker inte att hon fejkar.

Hon är ändå nöjd med deras äktenskap. De har det bra och han är bekväm och trygg. Det där med sex kan hon klara sig utan, men hon ställer ändå upp ibland.

Ingen ska komma och säga att hon är frigid och tråkig.





Fri vers av MissFluff
Läst 646 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-09-23 00:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En tragisk realitet, väl beskriven.
2019-01-15

  Carl Mikael Fäldt
Bra att du tar upp ett ämne många flyr!

Dessutom skriver du mycket bra-tycker jag!
2017-05-07

  Gunnar Hilén VIP
Denna sanning är så plågsamt sann. Bra.
2017-04-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
perfekt i sin sköna stil, och ofta sanning.
2013-10-22

  Don Jorgé
Blir bara bättre och bättre ju fler gånger jag läser.
2013-10-14

    Lone Wolf
Fungerar kanske...så länge båda är nöjda och belåtna. :)
2013-09-29

  Drömfångare
Liksom kul på ett sjukt sätt :P
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff