Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig idag

 

det finns rutiner för allt

där metodböckerna uppväger livet

hur böja ödet till att hoppa på vagnen

som visans vänner

bara visan fattas

som mina skratt

bara bakom skynket

hur vill du ha mig

jag har sålt alla optioner när kursen var gynnsam

kurar nu med förväntan i vänthallen

kristallkronans glitter sänder mig budskap

om igår, alltid igår




Fri vers av cilax VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-23 11:19



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
beskt bra
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt