Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konstnärlig upplevelse går ofta lite "utöver" det kända trygga. Vågar du komma med?


om mod och skönhet

 
Att se och våga tala
 

Hon hade tagit bilder som hon visade
vi satt förstummade
 
en natur
vi aldrig hade sett
 
med linjer och
synvinklar
 
djup
 
speglingar
 
dis
 
glitter
 
Finns det alls
 
ord
 
som kan rättvist
 
återge detta 
 
för rättvisan
 
behöver vi alltid
 
Jag såg halvöppna munnar
 
blickar som stilla
 
vändes inåt
 
Hon har gått över alviska gränsen
 
Hon tar oss med till landet med älvor och troll
och vi började kippa efter ord...
 
För att klara detta, måste man hålla ett fast tag med ena armen i sitt eget språk,
balansera på rättvisans gren och peka rakt ut i sagovärlden
 
Detta är att se och ändå leva
 

 




Fri vers av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-23 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP