Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din kärlek..min...till min älskade vän...


mörkret blir till ljus

jag gav upp
slöt mig i det mörkaste av mörker
för en kort sekund
vet ju att någon måste bli sårad
och det måste ske nu
snart

i mörkret grät jag tårar av is
och hostade upp blod från mitt
brustna hjärta

jag såg alla syner framför mig
en framtid utan dig
och allt blev plötsligt så kallt
smutsigt och meningslöst

vi har bara träffats en kort stund
några futtiga timmar
men redan har du förändrat hela
min värld

ett liv utan dig ter sig helt omöjligt
fastän det knappt har börjat
inte ens en kyss har du fått
men när dina ögon trängde djupt in
i mina fick livet plötsligt en mening igen

det blev varmt
ja,jag höll på att brinna upp inifrån
och skulle aldrig mera tveka om
min kärlek till dig

du får förlåta att jag verkar obeslutsam
det är inte meningen
jag vet precis vad jag vill
men jag vet ännu inte hur jag ska nå dit

du är fin och låter det ta den tid det tar
jag älskar att du inte pressar mig
men ändå är jag så fruktansvärt rädd att
du ska ledsna eller glömma mig

jag måste bara få min gamla kärlek att förstå
att han måste gå
och att jag aldrig mera kommer låta honom
trycka ner mig
aldrig mer älska mig på sitt vidriga sätt
där lögnerna dödat allt som en gång grodde

vet bara inte hur

önskar jag kunde vara stark och känslokall
och bara berätta rakt upp och ner
och så kommer det också att bli
en vacker dag
snart

kommer aldrig glömma den korta stund
då jag bad dig glömma oss
för att jag inte hade samvete till att erkänna
vår gryende kärleks ljus

mörkret var det mörkaste jag upplevt
jag snubblade och föll
gick vilse och dog
återuppstod så när du visade att du inte
lät mig försvinna

jag älskar dig av hela mitt sargade hjärta
och vet att jag aldrig träffat någon förr
som varit så rätt
så direkt

min fina finska man
föralltid och snart börjar
resten av våra liv......




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 505 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-23 14:23



Bookmark and Share


  Isak VIP
Helt sagolikt öppet, rannsakande och uppriktigt. Det här värker, värmer och stärker att få ta del av. Tack, och lycka till med din Finska man.
2013-10-26

  Lena Själsöga Keijser
du berör
djupt

samt meningen är så
vacker

ditt hjärta är
vackert
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire